Vi öppnar äntligen 🥳

Av 14 januari 2023 Senaste Nytt

Sommaren 2021 fick jag en ide! 💭

Jag ville kort och gott synliggöra mina deltagare på Lernia matchning mot arbetsgivare för att fler skulle se alla bra arbetssökande och all deras kompetens. Men när jag knåpade på den ”enkla iden” så växte en större vision upp och jag insåg att mer kan göras. Nyåret samma år 21/22 påbörjade jag resan med hela konceptet och att bygga hemsidan.

Men var skulle jag börja? Det har varit en väldigt lång resa tills nu…Jag hade ingen koll hur man bygger hemsidor eller startar eget företag… jag fick börja läsa på kvällar och nätter och testa en massa och jag har fått lära mig så otroligt mycket tills idag då jag vågar säga att det mesta är på plats och det har blivit en riktigt grym hemsida.

Så nu lanserar jag och det med ett samarbete med ett väldigt fint bemanningsföretag i Skåne, nämligen Wikan Personal AB (13e största blue collar bemanningsföretaget i Sverige). Jag hoppas snart det ska bli många fler och alla är välkomna. Men extra tack till www.wikan.se som tror på min ide och gett mig förtroendet att förvalta deras annonser och för att de också vill hjälpa arbetssökande i Sverige att hitta sitt drömjobb – mitt tips är att söka deras tjänster om du hittar något spännande, för dom är kanonfina att jobba med 🙏

Vad har jag lyckats knåpa ihop för något inför den här lanseringen undrar ni kanske? 🤔 Några riktigt grymma tjänster (om jag får säga det själv). Jag menar att dessa tjänster är nyckeln till framgång för både arbetssökande och arbetsgivare. Det är även lösningar på saker jag stört mig på inte funnits någon annan stans och som jag verkligen tyckt behövs. Jag kommer inte krångla till det mer och tänker presentera några höjdpunkter så får du plocka ut russinen ur kakan själv 😉

Några höjdpunkter för Arbetssökande 👇

 1. Sveriges FÖRSTA forum för arbetssökande! Att hjälpa varandra, dela information och få tips är nyckeln till framgång och det fina med internet. Därför drar jag igång Sveriges första forum för arbetssökande. Tillsammans blir vi bättre 💪
 2. Arbetssökande kan enkelt registrera sitt CV och får då ett supersnyggt online-CV som arbetsgivare sedan kan söka upp och kontakta dig via chatten (du får en mailnotis om du får ett meddelande så du inte missar något).
 3. Ditt registrerade CV går även att designa och ladda ner helt gratis – denna funktion har jag lagt ner mycket tid på och är riktigt stolt över – prova gärna det kostar inget och CVet blir riktigt snyggt 😍
 4. Arbetssökande kan ta del av paket av färdiga personligt brev mallar
 5. Som arbetssökande får du en egen kontrollpanel där du kan se statistik för ditt CV och lägga till fler CV eller ladda ner ditt CV osv. Här sparas även alla sökta jobb så du alltid har koll på vad du sökt. Bokmärken finns här med sparade jobb och mycket annat bra. Bäst av allt är att du kan marknadsföra ditt CV så det sticker ut lite extra mot arbetsgivare 🔥
 6. Se lediga jobb i en vanlig lista eller på en karta för att enklare se var jobben finns placerade. Helt nytt sätt att se jobb och jag är först i Sverige med detta vad jag vet 😎
 7. Men hela grundtanken är alltså att synliggöra dig som arbetssökande och det görs genom att registrera ditt CV. Bonusen är att du kan välja dolt CV och blir då inte sökbar för arbetsgivare. Fördelen är att vi som jobbar med hemsidan kan söka upp alla och när vi får in förfrågningar från arbetsgivare så kan vi matcha dig mot dessa – även om du valt dolt CV. Passar dig som t.ex. är anställd idag och inte vill riskera att din arbetsgivare ser att du söker nytt jobb 😬🤣

Några höjdpunkter för Arbetsgivare 👇

 1. Sök enkelt upp arbetssökande i vår kandidatsökstjänst. Kontakta enkelt arbetssökande via chatten om du hittar någon intressant kandidat för er tjänst. Detta är grundiden med hemsidan och något jag vet rekryterare kommer älska. Bra filtrering och enkelt sök gör det snabbt och enkelt att hitta matchande kandidater. Vårt system gör även alla CVn lättlästa och snygga för att underlätta arbetet när man går igenom många olika eller ska jämföra kandidater.
 2. Annonsera superenkelt (ett formulär och fasta priser = inget krångel) och gör annonsera extra snygga med både bilder och video 👌😍 Till en början kommer det gå att annonsera gratis och få tillgång till rekryteringsverktygen ändå. Går det runt ekonomiskt är förhoppningen att det alltid ska vara gratis att göra textannonser – men då måste vi hjälpas åt med trafik till hemsidan 🙏
 3. Få ett smidigt rekryteringssystem på köpet när du annonserar hos oss. Passar dig som inte har egna rekryteringssystem men vill slippa böka med en massa ansökningar på mailen. Du håller enkelt reda på alla ansökningar och kan göra minnesnoteringar på varje ansökan och välja var i processen dom är t.ex. Inget komplicerat, men väldigt praktiskt och bra att ha. Annars rekommenderar jag att köpa in riktiga rekryteringsverktyg om ni har stora anställningsbehov. Jag jobbar nu med att koppla upp mig mot dessa också!
 4. Allt sköts i er kontrollpanel. Förutom att hantera ansökningar så ser ni även statistik på era annonser, kan marknadsföra er annonser och mycket annat.
 5. Vi kan hjälpa till att hitta kandidater åt er – läs mer här

Bonus 👌

Jag har lagt massor tid på att klura ut grunderna för vad som faktiskt hjälper arbetssökande och arbetsgivare. Utöver det ovan så är det superviktigt att mötas och träffas – därför kan du som håller i ett event lägga upp kommande jobb- och utbildningsmässor i vårt forum. Kostar inget och vi hjälper till att sprida ordet så att fler träffas och förhoppningsvis hittar varandra 🙏 Här hittar ni eventkalendern – här finns även ett smidigt formulär för att lägga upp eventet.

MEN HEMSIDAN ÄR INGET UTAN DIG!
Jag har bara skapat verktygen och hemsidan, men hemsidan är inget utan dig. Så snälla dela, sprid och använd hemsidan så att vi tillsammans kan hjälpa fler och skapa något riktigt fint tillsammans 🤗 Jag är öppen för all feedback och tips. Bara höra av dig 🙂

PS. Hemsidan är skapad för mina deltagare jag hade på Lernia och alla ni andra som söker jobb och jag kommer alltid kämpa för er – det är mitt löfte 🤝

Med vänlig hälsning,

Oskar Hanborg

Skriv en kommentar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Varukorgen

Varukorg

Dela