Jobbförmedling

- Vi gör det tidskrävande och tråkiga jobbet, för att du ska hitta rätt kandidater. Förmedla dina jobb smidigare och enklare via oss!

Vi är inte en jobbannonssida – det finns redan för många. Vi är inte heller en falsk marknadsföringskanal ut på sociala medier – enligt Facebook får du t.ex. inte rikta jobberbjudanden mot specifika grupper, det är alltså inget unikt någon kan hjälpa dig med. Vi erbjuder istället ett nytt sätt att arbeta med jobbannonser och vi kallar det jobbförmedling för att vi aktivt förmedlar din jobbannons olikt någon annan i Sverige!

Vi sprider din jobbannons på alla etablerade jobbannonssidor så du slipper krångla med en massa konton, lösenord och hålla reda på flera hemsidor. Vi sprider även din annons på lokala FB-grupper som har fler tusen medlemmar och vi är med i flera hundra för att du ska slippa den djungeln (det är alltså flera hundra tusen unika personer). Vi förmedlar även dina behov direkt ut mot KROM-leverantörer som jobbar med arbetssökande och sköter kontakten så du ska slippa söka upp och kontakta 15-30st olika aktörer beroende på vilken plats jobbet finns på.

Din annons försvinner inte i långa listor på passiva jobbannonssidor utan levereras direkt till personer som behöver se ditt jobb och på platser det idag inte är någon konkurrens för att synas. Det gör att du slipper betala för placeringar och visningar som folk ändå skrollar förbi… för helt ärligt, hur många av de som ser annonsen på Facebook är intresserade när dem egentligen kollar vad sin bekanta gjorde i helgen? Du vet även att du inte missar några viktiga platser där arbetssökande finns då vi har koll på branschen.

Vi befriar dig kort och gott från tidskrävande och tråkiga uppgifter, krångel och stress, samt ger dig fler bra ansökningar. Vi kör med öppen statistik för att du ska veta vad du betalar för och använder du vårt rekryteringssystem hanterar du ansökningarna direkt i din kontrollpanel.

Utvalda Höjdpunkter

Kandidatsökstjänsten ingår

Du får förutom en snygg annons och bra spridning tillgång till vår kandidatsökstjänst utan extra kostnad. Där kan du helt obegränsat söka upp och kontakta alla registrerade arbetssökande hos oss.

Vi sprider era annonser på sociala medier

Vi hjälper er synas på sociala medier

Vi delar din jobbannons på sociala medier och hjälper dig få spridning på internet. Dels är vi med i hundratals FB-grupper för arbetssökande med många tusen medlemmar i varje och de är lokalt förankrade så du vet att det träffar rätt. Vi har även egna kanaler på både Facebook och LinkedIN.

Vi levererar din jobbannons på nya sätt

Vi delar din jobbannons på flera jobbannonssidor som Google jobs, Platsbanken, Jooble, LinkedIN jobb, Jobbland, ledigajobb.se och hjalp-arbetssokande.nu där du även får en utvald annons som syns mer. På så sätt fastnar inte din annons någonstans. Vi är även helt unika med att kontakta lokala aktörer för att personligen sprida din annons mot arbetssökande. På så vis behöver du bara lägga upp din annons här så sköter vi resten.

Statistik och smarta verktyg i din kontrollpanel

Öppen statistik och synliga resultat

Du hanterar allt viktigt från kontrollpanelen. Där visar vi dig statistik för dina annonser. Du ser hur många som sett din annons, hur många och klickat sig vidare till ert rekryteringssystem eller hur många som ansökt till tjänsten om ni valt våra system. På så sätt ser du hur bra vi levererar!

Rekryteringsverktyg för att hålla ordning på ansökningarna

Ha koll på ansökningarna

Använder du vårt rekryteringssystem kan du se hur många som sökt tjänsten, välja var i processen den ansökande är (t.ex. intervjuat, intressanta, arkiverade osv), samt ge betyg och skriftlig notering kring personerna som sökt tjänsten. Detta och mer hanterar du i din kontrollpanel för att hålla reda på alla ansökningar och för att på bästa sätt underlätta rekryteringen.

Chatta mellan arbetsgivare och arbetssökande

Chatta med arbetssökande

Du kan enkelt chatta med intressanta kandidater som sökt er tjänst och ha en löpande konversation under rekryteringarna. Dessutom kan du chatta med intressanta personer när du använder vårt kandidatsök som alltid ingår i vår jobbförmedling.

annonsera lediga jobb med film och bilder

Annonsera med text, bild och video

Skapa snygga annonser precis som du vill ha det. En bild säger mer än tusen ord och en video säger kanske ännu mer? Text funkar såklart också utmärkt!

Jobbförmedling
Hur funkar det?

Hos oss betyder jobbförmedling mer än bara en annons . Vi kallar det jobbförmedling för att vi jobbar med att förmedla ditt anställningsbehov. Ingen AI-robot utan av oss personligen. Du får även tillgång till våra rekryteringsverktyg för full kontroll på ansökningarna, företagsprofil för att samla flera annonser och du får spridning på sociala medier, jobbsökarsidor och direkt mot aktörer som jobbar med att hjälpa arbetssökande. Dessutom matchas dina jobb mot vår CV-databas och skickas till matchande arbetssökande. Allt till fasta priser och en enkel beställning med tydliga steg. Varför krångla till det?

Du börjar med att registrera ett arbetsgivarkonto hos oss helt kostnadsfritt. Du betalar givetvis bara när du köper någon av våra tjänster.

Du köper din jobbförmedling antingen i samband med att du lägger upp annonsen eller i vår onlineshop för att beställa flera som kan användas när du önskar.

Du väljer själv vilken service du vill ha av oss i olika nivåer och kan då välja var vi ska sprida din annons.

Du fyller i dina anställningsbehov i ett formulär som även ger dig alla viktiga delar som behöver finnas med i annonsen för att arbetssökande enklare ska veta om ditt jobb passar eller ej. Vi har även lagt in några tips i formuläret för att underlätta för dig. Helt enkelt för att det ska bli korrekt och underlätta för dig och de som ska söka jobbet.

PS. Vi granskar alla annonser innan publicering och kollar då efter stavfel och eventuella förbättringsförslag (vi vill att ni ska visa er bästa sida helt enkelt).

Nu är annonsen igång och ser proffsig ut – härligt!

Då jobbar vi vidare med att sprida din annons på de platser du beställt till och ser till att ingen missar ert anställningsbehov!

Nu syns annonsen och fler får upp ögonen för den. Då är det dags att ta emot ansökningarna. Detta görs antingen via vårt system eller hos er externt om ni har egna rekryteringsverktyg (då länkar ni enkelt till er egna annons).

Väljer du vårt rekryteringsverktyg håller du enkelt reda på alla ansökningar direkt i din kontrollpanel här på hemsidan. Du slipper även all spam/reklam då din epost förblir dold även på platsbanken där du annars går ut med din epost. Enkelt, smidigt och du slipper köpa in ett stort, dyrt och avancerat system som du måste integrera med er hemsida och andra system. Allt sköts här direkt när annonsen är igång.

Oavsett om ni väljer vårt eller ert egna rekryteringsverktyg ser ni statistiken hur annonserna når ut till kandidater, antal klick, ni kan redigera annonsen när som helst, marknadsföra extra på vår hemsida och mycket annat.

Förhoppningsvis har ni via annonseringen hittat en härlig medarbetare och går glatt vidare i ert arbete tillsammans mot gemensamma mål! 🙂

Jobbförmedlingsspaket

(För andra behov än nedan kontakta oss på foretagskontakt@arbetssokande.nu)

Grundpaket

Snygg annons + rekryteringsverktyg + grundläggande spridningshjälp!
1000 kr
 • Presentera er lediga tjänst med hjälp av text, bild och/eller video
 • Vi granskar annonsen och ger förbättringsförslag vid behov
 • Vi SEO-optimerar din jobbannons
 • Platsannonsen skickas till matchande kandidater i vår databas
 • Tillgång till vårt rekryteringssystem
 • Sköt rekryteringsprocessen via vårt rekryteringssystem eller era egna rekryteringssystem
 • Vi delar jobbannonsen på Google jobb
 • Vi delar jobbannonsen i våra Facebookgrupper
 • Vi delar jobbannonsen på vår dottersida hjalp-arbetssokande.nu och gör annonsen utvald så den sticker ut
 • Tillgång till tjänsten kandidatsök under hela annonstiden (30 dagar)
 • 1st jobbannons
 • Annonstid upp till 30 dagar

Facebookdelning

Spridning i lokala FB-grupper med tusentals medlemmar!
1500 kr
 • Samma som "grundpaket"
 • Vi delar platsannonsen i de hundratals FB-grupper vi är med i som passar er annons utifrån geografiskt område och/eller yrkesnisch
Rekommenderas

Externa platser

Vi sprider din annons på nya sätt för större exponering och bättre genomslagskraft!
4000 kr
 • Samma som "Facebookdelning"
 • Vi förmedlar ditt anställningsbehov till lokalt förankrade aktörer som jobbar med arbetssökande
 • Vi skapar jobbannonser åt dig på Platsbanken, jobbland, jooble, ledigajobb.se och LinkedIN jobb och länkar till din annons hos oss för att samla all trafik på ett ställe

Vanliga frågor och svar

Vi kan inte lämna några garantier på ett exakt resultat. Vi är däremot helt transparanta med all statistik för din annons direkt i din kontrollpanel. Samt så ser du även om du får ansökningar och klick. Det blir ett direkt kvitto om vi håller måttet. Skulle du inte vara nöjd efter vårt arbete är vi öppna för att hitta en lösning som du blir nöjd med. För vi vill att du kommer tillbaka och rekommenderar oss till fler arbetsgivare och då måste du vara helt nöjd.

Eftersom vi sprider din annons där arbetssökande finns så hamnar din annons inte passivt bara hos oss utan når ut till otroligt många. Så även om en bra kandidat inte kollat just platsbanken idag – så kanske personen suttit på Facebook och sett jobbet i en av grupperna hen är medlem i och vise versa.

Detta är också det som gör oss unika – vi är ingen låst plattform utan förmedlar ditt anställningsbehov hos alla andra plus i våra egna kanaler. Då vi inte är en konkurrent utan driver trafik till flera så gynnas alla av vårt arbete. Vi är en spindel i nätet för att hjälpa fler till arbete  🕷🕸

Därför är vi säkra på att du kommer bli nöjd. För du slipper mecka med alla hemsidor, konton, lösenord, notiser, FB-grupper och lokala aktörer osv. Men framförallt för att det kommer ge synliga resultat!

Vill du slippa kandidatjakten?

Anlita oss för Headhunting så slipper du allt bekymmer med att leta kandidater. Vi gör det som tar tid så du bara behöver göra det roliga – att anställa din nästa medarbetare.

Läs mer om våra tjänster

Har du några frågor?

- Kontakta oss gärna

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Varukorgen

Varukorg

HEADHUNTING

Låt oss hitta era kandidater

Fyll i formuläret för att skicka din förfrågan