Hitta nytt jobb eller byta karriär?

– Låt drömjobbet och drömarbetsgivaren hitta dig redan idag, helt kostnadsfritt. Sök jobb smartare med oss!

Kandidatsökstjänsten är min grundidé för att hjälpa dig och synliggöra dig för arbetsgivare. Det finns redan för många jobbsökssidor men ingen bra och lättanvänd hemsida om du vill bli sök- och kontaktbar för arbetsgivare. Mitt mål är att synliggöra dig och det möjliggörs dels via kandidatförmedlingen. Att synliggöra dig är faktiskt mitt enda fokus i alla tjänsterna.

På Arbetssökande.nu blir ditt CV lättläst för arbetsgivare och dessutom presenteras du snyggt och proffsigt. Ditt CV är delbart för att du t.ex. ska kunna dela det på sociala medier, FB-grupper, LinkedIN eller där du vill synas. Vi erbjuder obegränsad tillgång till tjänsten utan kostnad för arbetsgivare. Jag tycker tjänsten är för viktig för att hållas bakom dyra begränsade väggar.

Du behöver inte oroa dig att du försvinner i långa listor även om alla arbetssökande vore registrerade här, då vårt sökfilter erbjuder många bra sökparametrar. Arbetsgivare kan t.ex. söka på yrkeskategori, utbildningsnivå, körkort, truckkort, plats och kompetenser i ett taggmoln (spetskompetenser du själv vill lyfta fram). Dessutom placeras du på en Googlekarta för att arbetsgivare enklare ska se var du finns tillgänglig. 

För att hjälpa dig behöver jag att du registrerar ditt CV. Det kostar dig ingenting, tar endast någon minut att registrera och det möjliggör att vi kan presentera dig för arbetsgivare som använder våra tjänster. Tillsammans blir vi bättre ❤

Bli sökbar och registrera ditt CV nu! 💼

Med vänlig hälsning,

Oskar Hanborg (fd jobbcoach på Lernia som ville göra mer för mina deltagare)

Utvalda Höjdpunkter

(alltid kostnadsfritt för dig som arbetssökande)

bli sedd som arbetssökande

Du blir synlig och headhuntad

När du registrerat ditt CV blir du sökbar för arbetsgivare. Vi headhuntar dig även utifrån arbetsgivares behov och kontaktar dig när du matchar en förfrågan vi fått in om du har ett CV registrerat hos oss. På så sätt blir du synlig och matchad dygnet runt.

Endast matchning och headhunting av intresserade

Synligt CV för att bli sökbar

Ditt synliga CV blir sökbart direkt för arbetsgivare. Men vi håller dörrarna stängda för oseriösa arbetsgivare och andra besökare - så du vet att ditt CV och dina uppgifter är i trygga händer.

Registrera dolt cv och bli matchad

Dolt CV när du vill vara mer hemlig

Om du av någon anledning inte vill bli öppet sökbar, för att du t.ex. är anställd idag, kan du registrera ett dolt CV. Då blir du fortfarande headhuntad av oss och kan söka jobb med ditt dolda CV, men du blir inte sökbar för arbetsgivare.

Hitta lediga jobb och arbetssökande på en karta

Du blir synlig på en karta

Arbetsgivare kan söka och filtrera på en massa smarta parametrar och använda en lista för att se dig. Men du och ditt CV blir även synliga på en Googlekarta för att arbetsgivare enklare ska hitta dig och se om du finns tillgänglig där deras behov finns.

Chatta mellan arbetsgivare och arbetssökande

Du blir kontaktbar

Arbetsgivare kontaktar dig enkelt via meddelandefunktionen så ni kan ha en snabbare första kontakt och löpande konversationer.

Statistik och smarta verktyg i din kontrollpanel

Din egna kontrollpanel

Du hanterar allt viktigt från kontrollpanelen. Se statistik för dina CV, ha koll på ansökningar du gjort, och lägg till/ändra CVn bland mycket annat. Här kan du också marknadsföra ditt CV för att synas lite extra (den enda funktionen som kostar pengar, men är helt valfri).

skapa, designa och ladda ner ditt cv

Designa och ladda ner ditt CV

Du får helt kostnadsfritt ladda ner och använda ditt registrerade CV hur du vill. Du väljer enkelt layout, färg och om du vill ange referenser innan du laddar ner ditt CV. Vårt system gör det snyggt och proffsigt varje gång.

Dela och sprid ditt CV på sociala medier och till arbetsgivare överallt

Dela och sprid ditt CV

Du kan enkelt dela ditt CV på sociala medier eller andra kanaler för att du ska få så stor spridning som möjligt. Ditt CV går även att skicka direkt till arbetsgivare så slipper du hålla på med en massa dokument.

Kandidatförmedling
Hur funkar det?

Detta är vår grundidé och handlar egentligen om att vända på kompetensförsörjningskedjan till din fördel. Istället för att arbetsgivare lägger ut en jobbannons så låter vi dig som arbetssökande annonsera om dig själv och bli sökbar för arbetsgivare.

Fördelar? Du blir sökbar för arbetsgivare, headhuntad av oss och sparar tid när du söker jobb!

Du börjar med att registrera ett kostnadsfritt konto hos oss som arbetssökande.

I din kontrollpanel kan du skapa ett eller flera kostnadsfria CV. Välj om de ska bli synliga eller dolda. Välj hur mycket info du vill fylla i, lägg till bild, video eller dina sociala medielänkar – du lägger till vad du vill och vårt system gör att det alltid blir snyggt!

Dina synliga CV är sökbara direkt för arbetsgivare och blir headhuntade av oss. Dina dolda CV är inte synliga för arbetsgivare men blir headhuntade av oss. Oavsett val frågar vi dig alltid om godkännande innan vi förmedlar kontakten till en arbetsgivare.

När du har fixat ett snyggt CV är det sökbart för arbetsgivare och vi försöker även hitta arbetsgivare som vill anställa dig. Du blir löpande headhuntad utifrån arbetsgivares förfrågningar och du kan använda ditt CV när du söker jobben via oss.

Dessutom kan du dela det på sociala medier eller direkt till arbetsgivare för att öka dina chanser till jobb. Det bästa är att du väljer din nivå av engagemang men blir alltid sökbar och headhuntad så länge du har ett CV hos oss 🙂👍

Vanliga frågor och svar

Superenkelt! 😁

Steg 1) Fyll i ditt Online-CV

Steg 2) Håll ditt CV uppdaterat och snyggt

Detta gör du i din kontrollpanel.

Steg 3) Var redo ifall någon kontaktar dig med ett jobberbjudande 😉


När du registrerat ditt CV hos oss har du gjort grovjobbet! Efter det kan du söka jobb hos oss med ditt färdiga CV, dela det på sociala medier, du blir synlig för arbetsgivare, vi headhuntar dig utifrån arbetsgivares förfrågningar och så hoppas vi verkligen du får ditt drömjobb väldigt snart!

Tips! Du kan välja att endast fylla i det nödvändiga och bifoga ditt redan färdiga CV, då tar det endast 1-2minuter att registrera ditt CV.

Tips 2! Du kan även fylla i fler uppgifter och göra ett riktigt snyggt och säljande CV på ca 5minuter. Också superenkelt då vårt system hjälper dig att få det snyggt varje gång.

Tips 3! Följer du tips 2 (vilket vi rekommenderar) så kan du efteråt, helt kostnadsfritt, designa och ladda ner ditt färdiga CV. Du behöver bara välja layout och färg och ange referenser om du önskar. Då får du ett professionellt och snyggt CV som du kan använda var som helst – och vårt system gör det snyggt varje gång 😍

Skillnaden mellan ett dolt och synligt CV är att ett synligt CV blir sökbart direkt av alla arbetsgivare medan ett dolt CV endast är synligt för oss.

Både synliga och dolda CV används för att headhunta dig utifrån arbetsgivares beställningar och behov. Du får alltså en personlig headhuntingcoach helt kostnadsfritt.

Du kan såklart även lägga olika jobbevakningar och få jobbtips löpande oavsett om du har ett dolt eller synligt CV. För det är upp till arbetsgivaren om de vill ha vår headhuntinghjälp eller vill annonsera.

Fördelen med ett synligt CV är att du blir sökbar direkt för arbetsgivare och dom tar själva kontakt med dig – precis som jobbannonser fungerar idag, men att du annonserar om dig själv och kan skapa en snygg presentation precis som du vill. Detta är att föredra om du är arbetslös idag och inte vill missa några chanser att få ett nytt jobb.

Fördelen med ett dolt CV är att du inte behöver gå ut med att du söker jobb. Du blir headhuntad av oss när vi får in en beställning som matchar dina kompetenser och blir alltid kontaktad av oss innan vi förmedlar kontakten så att du alltid har högsta integritet och säkerhet som jobbsökande.

Först och främst – vi arbetar MED DIG 🙏

Vi jobbar hela tiden med att koppla ihop dig med arbetsgivare för att du ska nå ditt drömjobb – oavsett om du jobbar idag eller är arbetslös. Men du behöver vara arbetssökande i ordets rätta bemärkelse hos oss = du måste vilja jobba och hitta ditt drömjobb!

I övrigt skiljer vi oss på dessa punkter också:

  • Inga krav på att vara arbetslös
  • Inga rapporteringskrav
  • Du måste vilja jobba och hitta ditt drömjobb
  • Vi utgår från dig och gör allt för du ska bli sedd av din nästa arbetsgivare. Precis som det borde vara 👍


En annan viktig skillnad
är att arbetsförmedlingen är en myndighet som ägs och styrs av staten. Arbetssökande.nu är helt privat och styrs av dina och arbetsgivares behov – så vi jobbar för er och med er!

Ja absolut – det är en av våra grundidéer: ALLA ska kunna använda våra tjänster utan kostnad oavsett om man är anställd idag eller är arbetslös.

Detta möjliggör större rörlighet på den svenska arbetsmarknaden och möjliggör att du oavsett situation kan få ditt drömjobb!

Att vilja byta karriär eller hitta en ny arbetsgivare kan vara känsligt, därför kan du registrera ett dolt CV hos oss som inte syns utåt – helt kostnadsfritt såklart.

Skillnaden mellan ett dolt och synligt CV är att ett dolt CV endast är synligt för oss och att vi headhuntar dig utifrån arbetsgivares beställningar och behov. När du matchar en beställning från en arbetsgivare så kontaktar vi dig och frågar om du vill bli presenterad till arbetsgivaren och du väljer själv om det känns intressant eller ej.

Ett synligt CV innebär att du blir sökbar direkt för arbetsgivare och dom tar själva kontakt med dig. Detta är att föredra om du är arbetslös idag och inte vill missa några chanser att få ett nytt jobb, men kanske inte alltid lämpligt om du är anställd idag men vill söka dig vidare.

Du kan såklart även lägga olika jobbevakningar och få jobbtips löpande oavsett om du har ett dolt eller synligt CV.

Trött på att söka jobb?

✅ Sätt dig själv på vår Googlekarta och bli hittad av arbetsgivare som gratis kan söka fram och kontakta dig!
✅ Vi matchar dig via vår jobbförmedling och headhunting!
✅ Helt kostnadsfritt för dig!
✅ Tar endast 1-2 minuter att registrera ditt CV!

Välkommen till en äkta arbetsförmedling
👉  Registrera mitt CV  👈

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Varukorgen

Varukorg