Grundpaket + Facebookdelning + Externa platser

4000 kr exkl. moms (5000 kr inkl. moms)

Vårt grundpaket + Facebookgruppspaket + externa platser för att synas och nå ut till arbetssökande på flera platser både online och hos fysiska aktörer.

Artikelnr: 26 Kategori:

Beskrivning

Detta är ett kraftfullt komplett jobbförmedlingspaket. Vi är spindel i nätet så att du endast behöver anlita oss för att nå ut med ditt anställningsbehov (”jobbannons”) på alla möjliga och omöjliga platser arbetssökande finns på för att fånga upp rätt kompetenser. Vi gör det inte bara på internet utan kontaktar även relevanta parter geografiskt där ert anställningsbehov finns. Med vår hjälp behöver du alltså inte oroa dig att du missar någon viktig plats att synas på eller missar att kontakta rätt aktörer, eller slösa tid på att skapa konton, skriva och dela överallt – vi gör det åt dig i ett smidigt paket. Personligt och proffsigt = jobbförmedling på riktigt.

Grundpaketet och Facebookpaketet ingår och här lägger vi till en rad viktiga delar för att maximera er exponering och spridning på sätt som ingen annan gör idag. Vi kontaktar lokalt förankrade KROM-leverantörer och andra aktörer som jobbar med arbetssökande, och vi skapar annonser på LinkedIN jobb, Platsbanken, Jobbland, Jooble och ledigajobb.se! Du kommer med andra synas överallt där arbetssökande finns och vi samlar all trafik och alla ansökningar till din annons här hos oss för att underlätta för dig så du bara behöver hålla reda på ett ställe men ändå finnas med överallt.

Vad ingår? 🤔

📝📷🎬 Presentera er lediga tjänst med hjälp av text, bild och video

👀 Vi granskar annonsen och ger förbättringsförslag vid behov (stavfel, förtydliganden osv)

📈 Vi SEO-optimerar din annons för bättre täckning på Google och andra söktjänster

🕵️‍♂️ Platsannonsen matchas personligen av oss mot kandidater i vår databas. Vi söker efter synliga och dolda CVn för att hitta matchande kandidater utifrån er annons och förmedlar annonsen till rätt kandidater. På så vis missar ingen med rätt kompetens ert jobb

🔄 Vi delar ert anställningsbehov på Google jobb

🚀 Vi sprider annonsen i våra och andras Facebookgrupper och på LinkedIN

OBS! I detta paket sprider vi även i andra externa Facebookgrupper (når tusentals arbetssökande i rätt område geografiskt och yrkesmässigt)

🔀 Vi delar jobbannonsen och gör den dessutom utvald och mer synlig på vår dottersida hjalp-arbetssokande.nu

📞 Vi kontaktar lokalt förankrade aktörer inom KROM och övriga som arbetar med arbetssökande

💼 Vi skapar jobbannonser på LinkedIN jobb, Platsbanken, Jobbland, Jooble, ledigajobb.se och driver din trafik till ett ställe för att du enklare ska kunna hantera ansökningar, notiser och slipper ha din email offentlig

💻 Vårt rekryteringsverktyg ingår under hela rekryteringsprocessen så du enklare hanterar ansökningar och får din email dold för att slippa spam/reklam när annonsen sprids på internet (vilket annars är en risk om du lägger upp annonsen på platsbanken)

🔍 30 dagar obegränsat kandidatsök ingår (sök bland alla synliga CVn och kontakta hur många du vill)

✅ 1st jobbannons

🕔 Annonstid 30 dagar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundpaket + Facebookdelning + Externa platser”

Du kanske också gillar …