Jobbförmedling + Facebookdelning

4500 kr exkl. moms (5625 kr inkl. moms)

Jobbförmedling grundpaket + att vi delar din jobbannons i Facebookgrupper utifrån geografi och yrkesnisch för att nå tusentals arbetssökande

Artikelnr: 27 Kategori:

Beskrivning

Detta är vår påbyggnadstjänst för att synas och nå ut mot fler arbetssökande med geografisk och yrkesmässig precision.

Att annonsera med en betald annons på t.ex. Facebook för att synas i det officiella flödet (vanlig reklam) är närmast omöjligt för att komma igenom bruset då det är så otroligt många som slåss om den platsen. Du slåss mot giganter inom alla branscher som säljer allt ifrån kläder, mobiler och tjänster som de flesta är intresserade av.

Din Facebookannons får dessutom inte riktas mot specifika grupper när det gäller jobb då Facebook förbjuder detta. Det enda du får rikta/välja är geografi. Med andra ord är det ett klumpigt verktyg för just jobbannonser då det är förhållandevis få som är arbetssökande och chansen att personen som ser det dessutom är inom din önskade bransch är väldigt liten.

När du köper denna jobbförmedling tar du del av alla fördelar med vårt grundpaket men även den kartläggning och engagemang vi har på Facebook för att du ska slippa göra det jobbet och slippa dela annonsen med ditt privata konto men framförallt övervinna problemet ovan.

Vi är med i 500+ Facebookgrupper både utifrån geografi och yrken och kan därför träffa mer precist med delningarna utifrån yrket ni vill tillsätta och dessutom riktat mot arbetssökande. Vi är med i hundratals grupper med tusentals medlemmar i varje grupp = många hundratusen arbetssökande. Du missar alltså inga relevanta grupper och slipper ansöka om medlemskap och vänta på godkännande att publicera, samt dela med ditt personliga konto. Detta för att säkerställa högsta möjliga spridning och inte missa någon viktig grupp.

Såklart ingår allt annat som ingår i vårt grundpaket för jobbförmedling!

Vad ingår?

📝📷🎬 Presentera er lediga tjänst med hjälp av text, bild och video

👀 Vi granskar annonsen och ger förbättringsförslag vid behov (stavfel, förtydliganden osv)

📈 Vi SEO-optimerar din annons för bättre täckning på Google och andra söktjänster

🕵️‍♂️ Platsannonsen matchas personligen av oss mot kandidater i vår databas. Vi söker efter synliga och dolda CVn för att hitta matchande kandidater utifrån er annons och förmedlar annonsen till rätt kandidater

🔄 Vi delar ert anställningsbehov på Google jobb och JOOBLE (ett av världens största jobbnätverk!)

🚀 Vi sprider annonsen i våra och andras Facebookgrupper och på LinkedIN (träffar tusentals arbetssökande)

🎯 Vi gör annonsen utvald och mer synlig och den hamnar överst i våra jobblistor

💻 Vårt rekryteringsverktyg ingår under hela rekryteringsprocessen så du enklare hanterar ansökningar och får din email dold för att slippa spam/reklam när annonsen sprids på internet (vilket annars är en risk om du lägger upp annonsen på platsbanken)

🔍 30 dagar obegränsat kandidatsök ingår (sök bland alla synliga CVn och kontakta hur många du vill)

✅ 1st jobbannons

🕔 Annonstid 30 dagar

Du kanske också gillar …