Dedikerad Arbetsförmedlare

10000 kr exkl. moms (12500 kr inkl. moms)

Anställ ett helt företag istället för att anställa enstaka personer inom ”talent acquisition specialist”, ”search & headhunting specialister”, rekryteringsassistenter (kärt barn har många namn…) som arbetar med att jaga kandidater åt er. Vi kan göra det mycket bättre och täcker dessutom hela Sverige 📈🎯🔍📣

Läs mer nedan 👇

Artikelnr: 2 Kategori:

Beskrivning

Vad innebär ”dedikerad arbetsförmedlare”?

Dedikerad arbetsförmedlare är arbetsförmedling 2.0! Det innebär att ni får hela vårt företags fördelar bakom er och ett helt nytt sätt att arbeta med arbetsförmedling. Vi hjälper er dels med jobbannonserna samt att hitta kandidater till era tjänster och underlättar för er i ett helhetsperspektiv. Vi förvaltar och förmedlar alla era aktiva och kommande anställningsbehov i en abonnemangslösning utan bindningstid. På så sätt använder ni oss bara när ni har ett behov och låser inte upp er i stora, dyra och komplexa upphandlingar!

Varför behövs tjänsten?

Få personer registrerar sitt CV t.o.m. på de absolut största bemanningsföretagen då det helt enkelt blir ”för mycket jobb, med för liten utdelning” för de arbetssökande = det kanske finns ett intressant jobb hos ett bemanningsföretag, men konkurrenten har ett annat osv… varför sitta och registrera sig hos en oändlig rad aktörer med väldigt liten chans till en anställning!? Det blir att kandidater söker utvalda jobbannonser och ens CV-databas blir aldrig komplett utan mest en oanvänd resurs.

Vi är istället en samlande mötesplats och träffar därför inte bara era annonser och behov – utan är öppen för alla annonser och företag = de arbetssökande har en vinning att registrera sig hos oss då de synliggörs och kopplas mot alla arbetsgivare/jobb utan hinder. På så sätt kan vi förmedla kandidater mot alla era annonser/behov och vi kan täcka hela Sverige och generera ett intresse ni inte själva kan – oavsett vem ni är.

Det låter kanske lite märkligt? Men jag som skapat arbetssökande.nu har sett andra sidan under mitt arbete på Lernia och vet hur otroligt mycket bra kompetens ni går miste om då vi människor vill optimera vår tid och vårt jobbsökande – oavsett yrkesnivå.

Vad ingår?

🔄 Vi förvaltar alla era annonser = fångar upp och skapar snygga annonser på vår plattform som vi sedan arbetar med att sprida på andra platser och hitta kandidater till

📣 Vi sprider alla era annonser på sociala medier för att träffa tusentals arbetssökande

🎯 Vi kontaktar specifika geografiskt lämpliga aktörer som arbetar med arbetssökande för att förmedla era jobb med precision

💻 Vi matchar era jobb mot både dolda och synliga CVn i vår databas

💬 Vi tipsar om bra kandidater löpande till dig/era rekryterare som är ansvarig för respektive annons – ni går inte miste om någon… inte ens om den rätta skulle finnas i den Norrländska glesbygden så kommer vi hitta och förmedla kontakt till just den personen åt er!

🍸🌞 Ni behöver inte lyfta ett finger… förutom att kolla mailen/svara telefonen när vi återkopplar med kandidater

För vem passar tjänsten?

Tjänsten passar för arbetsgivare/företag/organisationer med återkommande behov av att anställa löpande och vill ha en helhetslösning för att hitta kandidater.

PS. vi rekryterar inte och vi bemannar inte… Vi kopplar, förmedlar, förvaltar och ser till att ni hittar bra kandidater – utan att ni behöver göra någonting. Det som annars tar tid, är svårt och kostar mycket pengar!

Vad kostar tjänsten?

Vi utgår från era behov och er nivå. För varje abonnemang ni beställer förvaltar vi en tjänst (ett anställningsbehov) ni ska tillsätta.

1 abonnemang i er beställning = 1 tjänst du behöver hjälp med att tillsätta

2 abonnemang i er beställning = 2 tjänster du behöver hjälp med att tillsätta

5 abonnemang i er beställning = 5 tjänster du behöver hjälp med att tillsätta

Osv…

Exempel 1) Sofia arbetar som HR-chef på ett mindre företag och hennes team har ett behov att tillsätta en tjänst. Sofia ska alltså beställa ett abonnemang i sin beställning. Då arbetar vi heltäckande och löpande sålänge abonnemanget är aktivt för att hjälpa Sofia hitta en passande medarbetare.

Exempel 2) Per och hans kollegor jobbar på ett lite större bemanningsföretag och förvaltar ca fem tjänster per månad. Per och hans kollegor behöver lägga en beställning på fem abonnemang i sin beställning. Då hjälper vi Per och hans kollegor att hitta passande medarbetare åt alla deras tjänster, löpande sålänge abonnemanget är aktivt. Skulle behovet förändras kan Per enkelt minska eller öka antal abonnemang hos oss utifrån behoven som uppstår under tiden.

Bindningstid

Vi är säkra på att ni kommer vara nöjda så därför finns ingen bindningstid. Ni säger enkelt upp abonnemanget när ni önskar antingen direkt till oss eller via er kontrollpanel där ni enkelt avbryter abonnemanget. Då avslutas tjänsten när den pågående månaden tagit slut. Detsamma gäller om era behov ökar. Då kan ni enkelt öka antalet abonnemang och med det antalet tjänster vi hjälper er tillsätta.

Uppstart av tjänsten

Det är en 5 dagar gratis startperiod från det att du beställer abonnemanget för att vi ska kunna samtala med er kring ert behov och vad ni söker efter för person. Vi har alltså den perioden på oss för att gå igenom alla viktiga detaljer och lägga upp en strategi inför att vi startar och att ni betalar. På så sätt betalar ni bara för aktivt hårt arbete från vårt håll och vet att vi förstår varandra för att nå målet att hitta er nästa medarbetare.

Kontakta oss för frågor