Om Företaget

Wikan Personal grundades med en vision om att vara det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Dörrarna till våra första kontor öppnades i maj 2011 och var belägna i Kristianstad och Tomelilla. Verksamheten expanderade snabbt och med goda referenser och kundrelationer finns vi idag även i Skellefteå, Lund, Bollnäs, Karlstad, Trollhättan, Stockholm, Eksjö, Vetlanda, Anderstorp, Lund, Karlskrona, Trelleborg, Kalmar och Hässleholm. Vi värdesätter den lokala närvaron och har därför redan från start bemannat varje kontor med lokalt förankrad personal.

Vår koncern har idag ca 1000 samtida anställda och omsätter 450 mkr. Vår verksamhet bygger på att finnas nära till hands för att alltid tillgodose bra service för våra kunder och för våra anställda. Vi tror att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kunniga medarbetare är avgörande för ett lyckat samarbete inom rekryterings- och bemanningsbranschen. På Wikan arbetar vi med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering av personal både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Är du arbetssökande eller i behov av arbetskraft? Välkommen att kontakta oss!

Företagsöverblick
Företagsadress
Företagets Presentationsvideo
YouTube video
Våra Lediga Tjänster
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Cart

Varukorg

Dela