Grundpaket + Facebookdelning

1500 kr exkl. moms (1875 kr inkl. moms)

Vårt grundpaket + att vi delar din jobbannons i passande Facebookgrupper utifrån geografi och yrke för att nå tusentals arbetssökande.

Artikelnr: 27 Kategori:

Beskrivning

Att annonsera med en betald annons på t.ex. Facebook för att synas i det officiella flödet är närmast omöjligt för att komma igenom bruset då det är så otroligt många som slåss om den platsen. Du slåss mot giganter inom alla branscher som säljer allt ifrån kläder, mobiler och tjänster som de flesta är intresserade av. Din Facebookannons får dessutom inte riktas mot specifika grupper när det gäller jobb då Facebook förbjuder detta. Det enda du får rikta/välja är geografi. Med andra ord är det ett klumpigt verktyg för just jobbannonser då det är förhållandevis få som är arbetssökande och att personen som ser det dessutom är inom din önskade bransch är väldigt minimal. De flesta vill se om senaste mobilen eller klädesplagget – inte om ett lagerjobb i Helsingborg eller en ekonomitjänst i Luleå.

När du köper vår jobbförmedlingen tar du del av alla fördelar med vårt grundpaket men även den kartläggning och engagemang vi har på Facebook för att du ska slippa göra det jobbet och slippa dela annonsen med ditt privata konto men framförallt övervinna problemet ovan. Detta är vår påbyggnadstjänst för att synas och nå ut mot fler arbetssökande med geografisk och yrkesmässig precision. Vi är med i hundratals Facebookgrupper både utifrån geografi och yrken och kan därför göra något andra inte kan – nämligen att träffa mer precist utifrån yrket ni vill tillsätta och dessutom endast mot arbetssökande. Vi är med i hundratals grupper med tusentals medlemmar i varje grupp = många hundratusen arbetssökande.

Vad ingår? 🤔

📝📷🎬 Presentera er lediga tjänst med hjälp av text, bild och video

👀 Vi granskar annonsen och ger förbättringsförslag vid behov (stavfel, förtydliganden osv)

📈 Vi SEO-optimerar din annons för bättre täckning på Google och andra söktjänster

🕵️‍♂️ Platsannonsen matchas personligen av oss mot kandidater i vår databas. Vi söker efter synliga och dolda CVn för att hitta matchande kandidater utifrån er annons och förmedlar annonsen till rätt kandidater. På så vis missar ingen med rätt kompetens ert jobb

🔄 Vi delar ert anställningsbehov på Google jobb

🚀 Vi sprider annonsen i våra och andras Facebookgrupper och på LinkedIN

OBS! I detta paket sprider vi även i andra externa Facebookgrupper (når tusentals arbetssökande i rätt område geografiskt och yrkesmässigt)

🔀 Vi delar jobbannonsen och gör den dessutom utvald och mer synlig på vår dottersida hjalp-arbetssokande.nu

💻 Vårt rekryteringsverktyg ingår under hela rekryteringsprocessen så du enklare hanterar ansökningar och får din email dold för att slippa spam/reklam när annonsen sprids på internet (vilket annars är en risk om du lägger upp annonsen på platsbanken)

🔍 30 dagar obegränsat kandidatsök ingår (sök bland alla synliga CVn och kontakta hur många du vill)

✅ 1st jobbannons

🕔 Annonstid 30 dagar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundpaket + Facebookdelning”

Du kanske också gillar …