Om Företaget

Submans  Catering Göteborg AB är ett serviceföretag som levererar kall catering av hög kvalité till företag och utbildningsenheter i Göteborg. Vi har varit verksamma sedan 1991 och som idag servar ca 300 företag i Göteborgsområdet. Vår styrka är att snabbt kunna leverera de produkter kunden behöver till sitt möte, konferens etc med hög servicenivå.
Vårt sortiment sträcker sig från submarines, landgångar och smörgåstårtor till sallader och bageriprodukter till kaffet. Man väljer Submans för det vanliga mötet eller den festliga invigningen. Alla produkter görs efter manual och av välutbildad personal som garanterar hög och jämn kvalité. Alla leveranser görs med Submans egna fordon för att garantera punktlighet.

Fr.o.m. 1 juli 2016 är vårt företag Submans catering  i Göteborg KRAV certifierad, vilket innebär  att vi förutom om att värna om vår jord bl.a. genom att se till att vi köper in miljövänliga alternativ, tar ett socialt ansvar och ser till att djur och människor har det bra även för vår nästkommande generation.

Företagsöverblick
Företagsadress
Skriv ut företagsprofilen
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Cart

Varukorg

Dela