Om Företaget

”ATT LEVERERA HÖGKVALITATIVA PRODUKTER MED DEN BÄSTA MÖJLIGA SERVICE OCH SUPPORT”

Det är vår affärsidé och den vi lever efter varje dag. Vi på MVS har sedan starten år 2000 arbetat med batteri- och strömförsörjningssystem och har sedan dess ständigt utvecklats. Vi erbjuder dig som kund en heltäckande leverantör av strömförsörjning. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter för marina marknadenfordonenergilagringsnabbladdningreservkraft, säkerhet och industri.

Vi är specialister inom vårt område och ger alltid dig som kund högklassig service och som serviceparter support dygnet runt. Oavsett om du behöver en speciallösning eller någon av våra standardprodukter garanterar vi produkter anpassade efter precis ditt behov precis när du behöver dem.

EN DEL AV KAMIC GROUP

MVS är en del av KAMIC Groups affärsområde Electronics. KAMIC Group är en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadssegment. Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika.

Företagsöverblick
Företagsadress
Företagets Presentationsvideo
YouTube video
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Cart

Cart

Vill du ha ett proffsigt CV?

Inga Problem
Vi fixar det!

Det är helt kostnadsfritt 🙏

Såhär enkelt är det:

HEADHUNTING

Låt oss hitta era kandidater

Fyll i formuläret för att skicka din förfrågan

Share